Xtra Materieel Verhuur neemt CMC PLA 250 op in verhuur

 

Verhuurbedrijf Xtra Materieel Verhuur, Rotterdam Overschie, één van de grootste professionele materieel verhuurders uit de regio Rotterdam (www.xtra-materieel.nl), heeft de autohoogwerker PLA 250 van de Italiaanse producent CMC in de verhuur opgenomen.

De CMC PLA 250 heeft een maximale werkhoogte van 25 meter en een maximale reikwijdte van 15 meter en valt op door zijn bedieningsgemak en werksnelheid. De autohoogwerker is bestemd voor werkzaamheden op hoogte, die een dag(deel) in beslag nemen, zoals boomonderhoud en gevelwerkzaamheden. De CMC PLA 250 is daardoor vooral aantrekkelijk voor gevelreinigingsbedrijven, glazenwassers, glaszetters, schilders, hoveniers en installateurs van regenwaterafvoersystemen. 

“Naast zijn bedieningsgemak en werksnelheid is een ander pluspunt van de CMC PLA 250 dat iedereen met een rijbewijs B het voertuig mag besturen,” vertelt Erik Westerhof van Xtra Materieel. De PLA 250 autohoogwerker is voorzien van een afstempel automaat en van het zogeheten Coming home system. Dankzij dit systeem volstaat één druk op een knop om de auto hoogwerker snel, veilig en schadevrij in te klappen. De autohoogwerker kan ook in kleine ruimtes worden toegepast: ook als men afstempelt binnen het chassis heeft hij een maximale reikwijdte van 15 meter.

Daarnaast is deze autohoogwerker voorzien van het nieuwe, innovatieve Self Control System (SCS). Dit systeem zorgt ervoor dat de autohoogwerker automatisch zelf nivelleert en dat de werkafstanden en veiligheid van het platform worden gemonitord. Op deze manier wordt het tijdverlies voor manoeuvreren sterk verminderd.

De CMC hoogwerkers worden in Nederland geleverd door Kraan- en Truck Service uit Waddinxveen.

 

Plaatsingen


 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.werktuigen.nl

2-jul

 

2

www.werktuigen.be

2-jul

 

3

www.werktuigen.de

2-jul

 

4

www.w-equipment.com

2-jul

 

5

www.easyfairs.com

2-jul

 

6

www.maintenancebenelux.nl

2-jul

 

7

https://nl-nl.facebook.com/Werktuigen 

3-jul

 

8

http://vakbladmag.nl

3-jul

 

9

http://interieurbouwonline.nl

16-jul

251

10

http://www.rentit.nl

16-jul

460

11

http://verticaal.net

16-jul

 

12

http://www.ipaf.org/nl

16-jul

 

13

http://www.rentshow.nl

16-jul

 

14

http://tijdschriften.zoekme.be/nl

16-jul

 

15

http://new.tweettunnel.com

17-jul

 

 

 

 

711