Eurosupply 25 jaar in hoogwerkers: Jubileum gevierd met opening nieuwbouw

 

Eurosupply vierde deze maand zijn 25-jarig bestaan met de opening van het nieuwe bedrijfspand. Opdrachtgevers, collega's, leveranciers en andere belangstellende namen een kijkje in het nagelnieuwe pand  in het Brabantse Moerdijk. Tussen veel hoogwerkers weerklonk de muziek van het Jazz combo en genoten de gasten van een hapje, een drankje, het goede gezelschap en het stralende weer.

De nieuwbouw markeert de afsluiting van een intensieve periode voor eigenaar Daan van de Poel en zijn zeventien medewerkers.  In juli 2013 brak er brand uit in het oude pand. Daan werd op zijn vakantieadres gebeld en keerde op stel en sprong terug naar Moerdijk. De schade viel gelukkig mee. Sinds de brand bij Chemiepak aan de overkant heeft het Havenschap op Moerdijk 24/7 een eigen brandweer op het industrieterrein, waardoor de uiteindelijke schade beperkt bleef. Toch  besloot Eurosupply nieuw te bouwen. Nu, amper vijf maanden later is het pand aan de Oostelijke Randweg in Moerdijk klaar. Vorige week werd de officiële opening in combinatie met het 25-jarig bestaan gevierd.

Daan van de Poel begon zijn verhuurbedrijf in 1989. Nadat hij als monteur veel had geleerd over hoogwerkers, zette hij de stap naar eigen bedrijf. Hij heeft er een goedlopend bedrijf van gemaakt met 17 enthousiaste medewerkers, die opdrachtgevers voorzien van een uitstekende service. Als importeur van Niftylift, Multitel, Nostolift en Hitachi en subdealer van Genie heeft Eurosupply een belangrijke plaats in hoogwerker land verworven met hoogwerkerverkoop, -verhuur en -trainingen.

Tijdens de viering van de twee mijlpalen, het 25-jarig bestaan en de opening van het nieuwe pand, bleek eens te meer dat de hoogwerker wereld een kleine wereld is, waarin velen elkaar goed kennen.  Na veel cadeaus en gezelligheid kregen de gasten als dank voor het bezoek een aandenken met het motto ‘Hoog nodig?’ (een stuntvlieger voor jong en oud) en de bedrijfsfolder, want Eurosupply is zo trots als een pauw op wat er allemaal is bereikt. www.eurosupply.net 

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.rentit.nl

21-mei

247

2

www.verticaal.net

21-mei

451

3

Tweettunnel

21-mei

 

4

www.werktuigen.nl

22-mei

 

5

www.werktuigen.be

22-mei

 

6

www.werktuigen.de

22-mei

 

7

www.w-equipment.com

22-mei

 

8

www.professioneelschoonmaken.nl

22-mei

 

9

www.rsscockpit.com

22-mei

 

10

www.eurosupply.net

23-mei

 

11

www.schoonmaakjournaal.nl

26-mei

1951

12

www.maintenancebenelux.nl

26-mei

 

13

www.schildervak.nl

26-mei

 

14

www.bouwmaterieel-benelux.nl

26-mei

 

15

www.bouwmachines.nl

27-mei

973

 

 

 

2649