Compact Rent neemt verhuuractiviteiten ACDE Europe BV over

 

Compact Rent (http://www.compactrent.nl) heeft begin juni de verhuuractiviteiten van ACDE Europe BV (http://www.acde.nl) uit Duiven overgenomen. Het gaat om de verhuur van aanbouwdelen zoals sloophamers, sorteergrijpers en trilblokken voor machines tot 25 ton. “Door de overname breiden we ons assortiment van aanbouwdelen verder uit,” vertelt Koen Voskuilen, directeur van Compact Rent, die tevreden is met de overname van de huuractiviteiten van het bedrijf uit Duiven. “ACDE Europe BV is immers specialist op het gebied van aanbouwdelen, en heeft een uitstekende naam opgebouwd als importeur van onder andere Atlas Copco en Kenguru.”

ACDE Europe BV gaat zich volledig focussen op de verkoop van diverse aanbouwdelen. “Dat heeft in de afgelopen jaren zo'n hoge vlucht genomen, dat we besloten de verhuuractiviteitein over te dragen aan Compact Rent,” laat directeur Karel Glaaser van ACDE Europe Bv weten.

Compact Rent is een GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) verhuurder, die met elf vestigingen door Nederland een landelijke dekking heeft. Het bedrijf, dat zijn hoofdkantoor heeft in het land van Maas en Waal, is gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines, zoals graafmachines, dumpers, walsen, wielladers en de bijbehorende aanbouwdelen. De vloot grondverzetmachines is met 300 exemplaren van 800 kilo tot 50 ton door zijn omvang uniek in Nederland.

 

Plaatsingen

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.maintenancebenelux.nl

3-jul

 

2

www.easyfairs.com

3-jul

 

3

www.bouwmachines.nl

4-jul

988

4

www.werktuigen.nl

4-jul

 

5

www.werktuigen.be

4-jul

 

6

www.werktuigen.de

4-jul

 

7

www.w-equipment.com

4-jul

 

7

www.rsscockpit.com

4-jul

 

8

www.rentit.nl

9-jul

252

9

www.tijdschriften.zoekme.be

9-jul

 

10

www.verhurendnederland.nl

17-jul

 

11

GWW Totaal september nummer

sept

 

12

Maintenance Benelux september nummer

sept

 
     

1240