Brand Energy & Infrastructure Services schaft 4 Haulotte hoogwerkers aan

 

Brand Energy & Infrastructure Services (www.beis.com), voorheen Harsco Infrastructure, heeft 4 diesel aangedreven HT 23 RTJ telescoophoogwerkers met jib aangeschaft bij Haulotte Nederland. De HT 23 RTJ heeft een maximale werkhoogte van 22,5 meter, een maximale zijdelingse reikwijdte van 18,3 meter en een hefcapaciteit van 230 kg. De hoogwerker heeft volledig proportionele bediening en alle bewegingen kunnen simultaan uitgevoerd worden.  De machine is standaard uitgerust met een pendelas, 4-wiel aandrijving en 2-wiel besturing. Optioneel kan 4-wiel besturing geleverd worden. De starre mast zorgt voor een comfortabel en veilig gebruik. Het nieuwe platform is 2,4 meter breed en volledig modulair. De transportafmetingen van de hoogwerker zijn 10,4 x 2,47 x 2,7 meter. Het totaal gewicht is 13.320 kg (2WS) en 13.400 kg (4WS). De HT 23 RTJ kan ingezet worden bij de meest uiteenlopende werkzaamheden op hoogte, zoals bouw-, sloop-, renovatie-, onderhouds- en snoeiwerkzaamheden en is een ideale machine voor de verhuur.

 

Brand Energy & Infrastructure Services, die in november vorig jaar Harsco Infrastructure over nam, heeft de HT 23 RTJ aan een aantal testen onderworpen, waaruit bleek dat de diesel aangedreven telescoophoogwerker van Haulotte de beste keus was. “We zijn zeer tevreden over het concept van de HT 23 RTJ, zowel qua prijs als prestaties,” vertelt Herman Wittermans van Brand Energy & Infrastructure Services. “We gaan de HT 23 RTJ inzetten voor de verhuur aan bedrijven in bijvoorbeeld de bouw en industrie.” Brand Energy & Infrastructure heeft met deze aankoop de verhuurvloot verder uitgebreid tot ruim 450 hoogwerkers.

 

Haulotte Netherlands BV  is verantwoordelijk voor de verkoop en service van de hoogwerker systemen in Nederland en België. Het Franse moederbedrijf, Haulotte Group, is Europees marktleider op het gebied van hoogwerkers voor mensen en goederen. Wereldwijd neemt het concern de derde marktpositie in. Info: www.haulotte.nl

 

Plaatsingen

 

 

 

Media

Plaatsing

Twitter #

1

www.maintenancebenelux.nl

7-jul

 

2

www.verticaal.net

17-jul

459

3

www.ipaf.org/nl

17-jul

 

4

www.werktuigen.nl

23-jul

 

5

www.werktuigen.de

23-jul

 

6

www.werktuigen.be

23-jul

 

7

www.w-equipment.com

23-jul

 

8

www.bouwmachines.nl

24-jul

1004

9

www.facebook.com/BouwMachines

24-jul

 

10

www.rsscockpit.com

24-jul

 

11

www.yeldo.nl

24-jul

 

12

www.tweetunnel.com

24-jul

 
     

1463