Arentis schaft 22 hoogwerkers aan van Haulotte

 

22 Haulotte hoogwerkers voor Arentis

 

Arentis Industrial Equipment uit Terneuzen, verhuurder van industriële machines en gereedschappen, heeft 22 elektrisch aangedreven hoogwerkers gekocht van Haulotte Netherlands BV uit Oosterhout. Het gaat om verschillende types schaarliften, masthoogwerkers en knik-telescoophoogwerkers. “We hebben de hoogwerkers aangeschaft als aanvulling op ons machinepark,” vertelt Marc Heijens van Arentis. “Met de uitbreiding van onze verhuurvloot kunnen we onze klanten, zoals chemie-, werktuigbouw- en onderhoudsbedrijven goed bedienen.

Er is veel vraag naar hoogwerkers, zowel naar schaarliften waarmee je tijdens binnenwerkzaamheden goed kunt manoeuvreren in een kleine ruimte als voor hoogwerkers die je kunt inzetten voor onderhouds-, installatie- en snoeiwerkzaamheden op grote hoogte buiten. We hebben verschillende merken hoogwerkers in onze huurvloot maar het was duidelijk dat Haulotte nu de juiste keuze was.”
Arentis gaat de hoogwerkers ook gebruiken voor interne werkzaamheden. “Arentis is bezig met de bouw van een nieuw magazijn, inclusief onderhoudswerkplaats en kantoren op de vestiging in Terneuzen,” vertelt Marc Heijens. “Tijdens de bouwwerkzaamheden maken we zelf ook gebruik van enkele hoogwerkers van Haulotte.”
 
Haulotte Netherlands BV is verantwoordelijk voor de verkoop en service van de hoogwerker systemen in Nederland en België. Het bedrijf levert naast hoogwerkers onder andere ook telescopische verreikers. Het moederbedrijf, Haulotte Group, is Europees marktleider op het gebied van hoogwerkers voor mensen en goederen. Wereldwijd neemt het concern de derde marktpositie in.

 

    Plaatsing Twitter #
1 www.arentis.nl 31-mrt  
2 www.syndus.com 31-mrt  
3 www.verticaal.net 31-mrt 445
4 www.werktuigen.nl  1-apr  
5 www.werktuigen.de 1-apr  
6 www.werktuigen.be 1-apr  
7 www.w-equipment.com 1-apr  
8 www.rentit.nl 7-apr 228
9 Tweettunnel 7-apr  
10 www.rsscockpit.com 15-apr  
11 www.yeldo.nl  15-apr  
12 www.bouwmachines.nl 15-apr 955
13 www.bouwmaterieel-benelux.nl 15-apr 475
14 www.materieelgids.be  15-apr  
15 www.IPAF.org/nl 15-apr  
16 Bouwmachines uitgave nr 5 16-mei  
17 www.maintenancebenelux.nl 26-mei  
18 Maintenace Benelux uitgave nr 2 mei  
19 BMB uitgave mei mei  
      2103