Teksten

 

 

Teksten: schrijven, vertalen, opmaken, redigeren

Verticaal verzorgt dagelijks nieuws op haar website www.verticaal.net. Daarnaast is het team het hele jaar door bezig met het schrijven en opmaken van artikelen voor de magazines Rentit en Verticaal. Hierdoor is een ruime ervaring opgedaan met het schrijven van specifieke artikelen voor de verhuur- en verticaalmarkt.

 

Door de nauwe samenwerking van Commercieel Anders met Rentit/Verticaal kan ik gebruik maken van deze kennis en kunde.

 

Redactionele artikelen, website content en nieuwsberichten

U wilt een redactioneel stuk schrijven of heeft een website waar er regelmatig data (content) toegevoegd moet worden. Wij hebben een groot netwerk van vele tekstschrijvers die o.a. voor Rentit en Verticaal schrijven. Zij kennen de markt, het product en dus uw wensen. Ook weet men hoe teksten te schrijven voor optimale vindbaarheid op het Internet. Een service die u zorgen en tijd kan besparen en die tevens financieel interessant is.  

 

Documentatie vertalen

Regelmatig moet u teksten van uw buitenlandse leveranciers vertalen. Het vertalen van buitenlandse teksten kan een hele klus zijn vooral als dit niet tot uw dagelijkse werkzaamheden behoort. Wij hebben ervaring met het vertalen van technische teksten voor de nieuwsvoorziening op www.verticaal.net. Dit is een voordeel ten opzichte van de bestaande vertaalbureaus wat resulteert in een financieel voordeel.