Hoe

 

Bemiddelen in services

Doordat ik de kennis en kunde van de markt combineer met vaste afspraken met serviceverleners behaalt u een verbeterde kwaliteit, snelheid en financieel voordeel.

 

Ondersteuning

Voor de ondersteuning ga ik een op een met u aan de slag of breng ik u in contact met een door mij geselecteerde professional.

 

Na bemiddeling, of als u voor ondersteuning beslist om verder te gaan met een professional, gaat u direct met hem/haar aan de slag. Voor de bemiddeling kom ik een vergoeding met de serviceverlener overeen en houd ik de vinger aan de pols gedurende het project.

 

Kwalificatie

Inzicht in de kwalificatie van wat de eerste vereisten zijn voor serviceverlening is essentieel. In de praktijk wordt hier vaak te weinig aandacht aan besteed, waardoor er veel extra kosten worden gemaakt en tijd verloren gaat of erger: de service helemaal niet van de grond komt. Om tot een goede service of ondersteuning te komen hanteer ik het 8W kwalificatie concept (lees verder). In eerste instantie lijkt het omslachtig maar in de praktijk blijkt het de tijdbesteding meer dan waard.

 

Partners

 

Rentpro en Sitepro

We werken nauw samen met Rentpro en Sitepro. Rentpro heeft veel ervaring met verhuur webwinkels. Bij bepaalde verhuurbedrijven is een verhuur webwinkel - met online bestelproces - niet de beste oplossing. Het zuster bedrijf Sitepro heeft veel expertise in het opzetten van websites. Deze combinatie zorgt ervoor dat de websites van Sitepro, als de klant dat wil, later eenvoudig uit te breiden zijn naar een webwinkel. Hiermee heeft men een  brede ervaring met het bepalen van een goede online strategie. Bezoek: Sitepro of Rentpro

 

Jan Jacobs Tekstbureau

Jan Jacobs is een ervaren tekstschrijver met een grote klantenkring in de congres-, evenementen-, beurzen- en reiswereld. Hij heeft 30 jaar redactionele ervaring. Hij schrijft regelmatig voor de vakmagazines Rentit en Verticaal en digitale media High Profiel Events en Eventbranche. Bezoek de website van Jan.

  

Charles van Lieshout - Studio voor online communicatie

Voor het maken van nieuwsbrieven en het optimaliseren van uw website met behulp van SEO (Search Engine Optimalisation) werk ik samen met Charles van Lieshout online communicatie expert. Bezoek de website van Charles.

 

Andere samenwerking

Verder beschikt Commercieel Anders over een breed netwerk van serviceverleners op het gebied van: Website bouwen en onderhouden, promotionele ondersteuning, (technisch) vertalen, tekstschrijvers, (journalistieke) hoofd- of eindredactie.