Onderhoud

 

Het zal regelmatig voorkomen dat u aanvullingen of wijzigingen wilt aanbrengen op uw website. Ook hiervoor is de CMS-optie een eenvoudige tool, maar ook hier kunt u kiezen voor hulp van een van onze redacteuren. Een Content Management Systeem is een softwaretoepassing die het mogelijk maakt eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens aan een website toe te voegen.

 

Hosting

Een bedrijfszekere hosting staat of valt bij een goede bereikbaarheid als er zich problemen voordoen en uw website altijd beschikbaar moet zijn. Het is niet nodig om hosting en websitebouw te combineren, maar in de praktijk geeft dit toch voordelen op het moment dat zich problemen voordoen.

 

Optimaliseren en onderhouden

Het internet is voortdurend in ontwikkeling, nieuwe technologieën komen beschikbaar en andere raken in onmin. Ook in het kat-en-muis spel tussen hackers, spammers en beveiligers ontstaan regelmatig updates van browsers met aangescherpte beveiligingsfeatures. Uw website en het achterliggende CMS-systeem moeten er op ingericht zijn om al die ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden. U zult dus de vinger aan de pols moeten houden. Hiervoor bieden we servicecontracten aan om op maandelijkse basis controles uit te voeren. Bij het aangaan van een servicecontract moet de techniek binnen de website en het CMS up-to-date zijn. Als er sprake is van een oudere versie dan moet het geheel eerst opgewaardeerd worden naar de nieuwste versie. Eventuele problemen worden direct opgelost zonder enige kosten. Na de controle wordt er een verslag gemaakt over wat er getest en eventueel aangepast is. Het CMS wordt jaarlijks aangepast naar de nieuwste versie die voorhanden is.